teisipäev, 25. august 2015

Alpides matkamas

Pühapäeva hommikul juba kell seitse oli meil äratus, et suunduda hostõe ja hostemaga alpidesse matkama. Otsustasime just hommikul minna, sest pärastlõunaks lubati vihma. Lähimad mäed on minu kodust vaid 40 minuti kaugusel ja seetõttu ei pidanud me kaua sõitma. Jõudsime siis kohale ja ostsime endale tõstukipiletit. Et matkates ikka midagi näeks ka, siis on matkarajad rajatud veidi kõrgemale ja nendeni jõudmiseks tuleb kasutada tõstukit. Juba poole sõidu pealt oli aru saada, kui ilus vaade meid üleval ootab.

Matkarada, mille me läbisime, oli 3 tunni ja umbes 10 kilomeetri pikkune ning maksimukõrgus oli meil 1406 meetrit. Kuna matkamisest endast ei ole palju kirjutada, siis on see postitus rohkem piltite päralt(üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna).
Poolel teel mäe tippu

Selline vaade ootas meid tõstukilt maha tulles

Nüüd juba pool tundi matkatud

Ja muidugi ei saa ära minna ilma selfie'ta

Vahelduseks väikesed ronimisharjutused

Juba olemegi poole tee peal

Make the world your home :) #yfu

Hostõde ja-ema alla suundumas

Terve päev käisin ringi lootusega, et leian väikse maja mägedest, millel on Šveitsi lipp lehvimas. Kahjuks sellel pildil küll mägesid ei näe, aga vähemalt tean ma ise, et mäed olid seal olemas.

Viimane vaade mägedele enne gondliga allasõitu

Kokkuvõttes oli tegemist väga toreda ja silmadele ilusa ettevõtmisega, mida tahaks teine kordki teha. 
P.s. mul valutavad mingid lihased jalgadel/puusadel, mis pole varem kunagi valutanud. Ilmselt on probleem selles, et Eestlasena poel ma harjunud mägedest üles ja alla kõndimisega ning need lihased olid lihtsalt treenimata. :)







1 kommentaar:

  1. On ikka põrgulikult ilus! seega peaks seal ka inimesed hingelt ilusad olema, et loodusega sulanduda.

    VastaKustuta